De werkzaamheden in de kerk zijn gestart. Lekkage plekken worden aangepakt, en wanden en plafonds worden weer wit. Om overal goed bij te kunnen, is er een vloer over de banken heen gelegd.

Helaas kunnen we hierdoor niet samenkomen in ons kerkgebouw. Ook Irene is niet beschikbaar, daar liggen de kroonluchters. Hieronder vindt u enkele fotoseries van de werkzaamheden. Met ons historische kerkgebouw staan we regelmatig voor hoge onderhoudskosten. Giften kunt u overmaken op NL09 RABO 0335 6315 33 t.n.v. Gereformeerde Gemeente Leiderdorp o.v.v. Groot Onderhoud.

Diverse foto's werkzaamheden

Foto's 29 juni

Foto's 3 juli

Na drie weken werken is het breekwerk achter de rug. Helaas verloopt niet alles zoals verwacht. Een deel van een muur die alleen geschilderd zou worden, bleek door lekkage toch los te zitten en moest verwijderd. Fijn dat alle muren goed nagekeken zijn! Hoewel, deze vertraging kan wel leiden tot een latere oplevering, en dus ook dat de kerkdiensten op 19 juli nog niet in ons kerkgebouw kunnen plaatsvinden.

Hieronder foto's van nieuw stucwerk en zelfs al wat schilderwerk.

Foto's 10 juli

Foto's 18 juli

Ondertussen is het schilderwerk klaar, en hebben vrijwilligers de lampen weer opgehangen. Begin volgende week zullen de steigers verwijderd worden. Daarna is het tijd voor de volgende groep vrijwilligers om schoon te maken. Vele handen maken licht werk! helpt u ook?

Aanvullende gegevens